<h2>Ηλεκτρονικές Εγκαταστάσεις</h2><p>Γ. Κυριακάκης, Πινδάρου 33, Ηλιούπολη </p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.flexelectric.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης</h2><p>Ασφαλίστε τον προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.flexelectric.4ty.gr/more2.php?l=el&id=8200' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Συστήματα Αυτοματισμού</h2><p>Εξοικονόμηση ενέργειας και λειτουργηκότητα </p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.flexelectric.4ty.gr/more2.php?l=el&id=8199' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Συστήματα Ασφαλείας

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ - FLEXELECTRIC - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Η εγκατάσταση συστημάτων ασγαλείας και πυρανίχνευσης είναι αναγκάια τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγλεματικούς χώρους. Κάθε ένας από εμάς έχει την ανάγκη να νιώθει ασφαλής και προστατευμένος από ποικίλους εξωγενείς παράγοντες που μπορεί να απειλήσουν το χώρο μας ή τη σωματική μας ακαιρεότητα.
 
Η Flexelectric είναι κοντά σας με προηγμένα συστήματα ασφαλείας όπως:
  • Συστήματα συναγερμων
  • Κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης
  • Θυροτηλέφωνα και θυροτηλεοράσεις
  • Συστήματα πυρασφάλειας
 
Η εγκατάστασή τους πραγματοποιείται μετά από λεπτομερή μελέτη του χώρου σας και των αναγκών του από εξειδικευμένο προσωπικό με σύγχρονες συσκευές και συστήματα, τα οποία επιλέγονται πάντα με βάση τα δικά σας κριτήρια και τη δική μας επαγγελματική συμβουλή.
 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δώσουμε ιδέες και λύσεις στις δικές σας ανάγκες στο 2109711599 και 6944730981.